Saturday, June 12, 2010

TESTIMONIAL

ANTARABANGSA
Testimoni 1
 
" Saya amat menyukai Whitening Tooh Polish dan Tough & Tender, dan saya dapati tidak boleh hidup tanpa Vitality Pack. Saya amat menyukai produk tersebut dan saya mula memberitahu orang lain tentangnya. Cek pertama saya cuma $2, kemudian $8 dan seterusnya $24, dan akhirnya saya mampu untuk menampung pesanan produk saya dengan cek yang saya perolehi dari syarikat ini. Saya menghabiskan masa selama 3 tahun menggunakan perniagaan ini untuk menampung produk-produk kegunaan saya. Walaubagaimanapun, pendapatan saya bertambah setelah saya berkongsi kejayaan ini dengan ramai kenalan dan saya sedar ini adalah sebuah perniagaan hebat. Syarikat  ini telah memberi saya kesempatan untuk saya bersama anak-anak dan menampung pengajian mereka".
 
Barbara Rae
Pengarah Eksekutif III
Oregon, US
 
 
Testimoni 2
 
"Saya telah bersama Syarikat ini selama 14 tahun. Saya mendaftar sebagai seorang pelanggan bagi mendapatkan produk-produk hebat. Saya rasa semua orang perlu mengetahui tentang produk-produk ini. Jadi saya mula memberitahu semua orang mengenainya. Saya berusaha untuk mendaftar empat orang atau lebih setiap bulan. Syarikat telah memberikan saya peluang kewangan luar biasa dan semenjak 14 tahun lalu, Syarikat ini telah membayar saya lebih $200,000.   $400 sebulan mungkin tidak seberapa, tetapi $4800 untuk setahun tidak datang dari bajet kami."
 
Debbie Denning, Pengarah IV
Georgia, US.
 
 
Testimoni 3
 
"Untuk tempoh 20 tahun, ini adalah sebuah perniagaan keluarga yang sebenar. Anda boleh mengekalkan pendapatan sampingan yang sebenarnya dan jika anda berusaha lebih, ia mampu pergi jauh. Ramai dalam organisasi kami telah memperolehi $500 atau $ 1000 sebulan untuk tempoh beberapa tahun. Kami telah memperolehi pendapatan 6 angka untuk tempoh 20 tahun dari 21 tahun yang lepas. Ia benar-benar telah mengubah kehidupan kami. Kami mampu bebas daripada hutang dalam masa 3 setengah tahun. Kami adalah orang pertama yang menjemput CEO Syarikat untuk meraikan kejayaan kami menghapuskan hutang kami. Kami berupaya mengubah seluruh keadaan kewangan dan gaya hidup kami dan ia amat menakjubkan"!.
 
Ron dan Camille Frasure
Pengarah Eksekutif III
Idaho, US
_____________________________________________________________________
Testimoni 4
 
" Saya mendaftar pada bulan November 1985 pada usia 66 tahun, Setahun selepas daripada kebanyakan orang bersara. Syarikat ini cuma berusia 2 bulan pada masa itu dan hanya mempunyai 8 produk, Semuanya berasaskan Minyak Melaleuca. Tarikan utama adalah keselamatan produk Saya adalah seorang jururawat disebuah hospital dan saya melihat ramai kanak-kanak datang kesini kerana produk-produk yang tidak selamat. Saya perlu memberitahu semua orang terutamanya ibubapa yang mempunyai anak kecil, bahawa mereka memerlukan produk-produk yang selamat didalam rumah mereka. Ia mengambil masa 8 tahun berbekalkan kerja yang konsisten untuk saya mencapai status Pengarah Eksekutif tetapi saya tahu ia berbaloi. Saya melalui tempoh persaraan yang lebih baik berbanding jika saya meneruskan kerja jururawat . Saya mampu untuk melakukannya kerana saya tidak perlu risau tentang kewangan. Saya juga banyak mempelajari perkara baru dan amat berpuashati bekerja dengan Syarikat ini. Ia amat menakjubkan setelah mengenangkan saya telah memperolehi 288 cek bonus secara berturut-turut dari Syarikat ini."
 
Elizabeth Lindberg
Pengarah Eksekutif
Washington, US


TEMPATAN

" Setelah setahun mengalami bau badan ( ketiak ), kini setelah 2 hari menggunakan MELALEUCA DEODORANT ( BODY SATIN ) masalah ketiak berbau sudah hilang. MENAKJUBKAN!!bukan sahaja baunya WANGI malah TIADA BAHAN BERACUN seperti produk-produk di pasaran sekarang...."
Puan Nora 
Pegawai Pemasaran
KL


" Saya suka berus gigi dengan TOOTH POLISH MELALEUCA...hanya sedikit sahaja dapat membersih gigi saya menjadi putih dan bebas dari bakteria..."


Encik Shah
KL, Ampang


"Saya telah menggunakan produk MELALEUCA seperti cucian baju MELAPOWER, kandungan yang sungguh pekat,jimat dan pakaian menjadi putih bersih dengan MELALEUCA OIL yang anti bakteria...juga dengan sabun MELALEUCA sungguh harum dan bersihkan badan tanpa BAHAN KIMIA....terima kasih MELALEUCA kerana memberikan yang terbaik untuk saya dan KELUARGA..."

Puan Marisah
Keramat


No comments:

Post a Comment